FvK söker volontärer!

FvK söker volontärer som vill hjälpa till med "tamkattsidan" av vår verksamhet. För närvarande är det verkligen högsäsong med stor koncentration på våra omhändertagna tama katter och inte minst alla kattungar!

Vad vi omgående behöver är:

  • Volontärer som kan fungera som kontaktpersoner mellan FvK och nyblivna kattägare.

  • Volontärer som kan hämta kattungar i stödhem och köra dem till veterinär för vaccination och hälsokontroll för att sedan återlämna dem i stödhemmen igen. (Bensinpengar utgår.)

  • Volontärer som gör hembesök hos blivande mattar / hussar, skriver kontrakt och informerar en nybliven kattägare om sund katthållning.

  • Volontärer som kan hämta vuxna tamkatter i stödhemmen och köra dem till veterinär för kastration m.m. och sedan återlämna dem i stödhemmen igen. (Bensinpengar utgår.)

 

Tycker man om katter och vill hjälpa dem som haft det i tuffaste laget och gillar man dessutom att träffa och umgås med andra kattvänner, så är detta verkligen en mysig och givande hobby! Vi har alltid brist på bilburna entusiaster, så körkort och bil är en mycket stor fördel!

Har du inte erfarenhet av att arbeta med katter sedan innan så är det inte några problem, vi hjälps åt och lär av varandra. I vår förening har vi många års samlad erfarenhet av att arbeta med katter på olika sätt

Tveka nu inte! Slå en signal till FvK Öresund, Bibbi: 0704 476097, så berättar vi mer!

MYCKET VARMT VÄLKOMNA!!