Bli medlem

 

Wilmer2Förvildade Katten är en liten förening som arbetar för att hjälpa förvildade och utelevande tamkatter. Vår verksamhet är helt ideell och är därför beroende av våra medlemmar och volontärer. 


Som medlem hjälper du till att bekosta bland annat kastrationer, mat, veterinärsbesök och mediciner för de katter som vi hjälper.


Som medlem i föreningen får du vårt medlemsblad "Vilda Katten" utskickat till dig två gånger om året. Där kan du läsa mer om de katter som vi tillsammans hjälper och om vad som är på gång i föreningen. Medlemmar har också rösträtt vid föreningens årsmöte.


Föreningen välkomnar alla som vill bli aktiva medlemmar i föreningen.
Vi är alltid i behov av engagerade djurvänner som kan tänka sig att hjälpa till med bland annat att fånga katter som ska kastreras, mata i våra TNR-områden, hjälpa till att lämna och hämta katter hos veterinärer men även föreningsarbete, goda idéer och hjälp vid arrangemang och informationsspridning.

 

Det finns två sorters medlemskap:
  • Fullbetalande medlem betalar 100kr/månad.
  • För familjemedlemskap betalar man 150kr/månad.
    (1 röst vid årsmöte)                                           

Kontakta oss för att bli medlem:

Telefon:
0707-131927

Adress:
Förvildade Katten Öresund      
C/o Undén           
Fredriksbergs Gård       
213 76 Malmö

Mail:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontaktar du oss för att bli medlem via brev eller mail, glöm inte att lämna namn, adress och vilken typ av medlemskap du vill ha. Skriv gärna hur du vill betala så blir vår kassör glad.