Lilla Rut med sitt ovanligt söta nylle, är en förvildad tjej med bus i alla tassarna, nyfiken som bara den och framför allt med superbra kattvett!

Hon är en utmärkt kompis till en busig ungkatt som letar efter vän och kanske tycker livet som ensamkatt är himla trist och tråkigt, dessutom är kanske matte och/el husse trötta på att bli väckta kl fyra på natten? Mot oss människor är Rut ännu lite försiktigt, hon kom ju in när hon var ca 12 veckor. Det går fint att klappa henne och framför allt LEKA och servera god mat (gärna ofta och mycket, om Rut får bestämma). Rut med sitt fantastiska kattvett går ihop med alla katter men vill såklart ha en ung och busig kompis i sitt nya hem. 

Att Rutan tycker det är jobbigt att flytta och kommer vara tillbakadragen i början, är perfekt för den egna katten. Då hinner denna spana in henne ordentligt, hon springer absolut inte rakt in med svansen upp och tar över hemmet. Lite tid och tålamod behövs innan Rutan blommar upp helt. 

Rut lever som innekatt och vill fortsätta med det, innevärlden är tillräckligt stor för henne. Hon söker ett lugnt ombonat hem med trygga, mysiga människor som är beredda att ge Rutan lite extra tid i början och som gärna aktiverar och busar med sin katt, såklart! 

Hon förmedlas kastrerad (flanksnitt), vaccinerad första gången, avmaskad, ohyrebefriad (rutin), öron- och chipmärkt. För detta tar vi ut en förmedlingsavgift som knappt täcker våra utlägg för Rut. 

Är du intresserad av Rut, ring så berättar vi mer! Rut finns i stödhem utanför Flyinge. 


Tweets är en svart/vit huskatthona på ca 1,5 år. Hon levde i en kattkoloni i väldigt dåligt skick och togs in i stödhem via oss och placerades sedan i ett permanent hem. Någonstans där gick det fel och Tweets mådde inte bra. Hon började kissa fel för att få kontroll på livet och det blev ohållbart. Nu bor Tweets i ett hem med många andra katter och hon blir mobbad av en av dem, vilket begränsar hennes liv väldigt. Därför måste vi nu återigen hitta rätt för den här goa tösen som hamnat på sniskan här i livet. Det är verkligen dags att Tweets att det blir rätt!

Om Tweets personlighet kan vi skriva hur mycket som helst, en mildare, snällare och mjukare liten tjej finns inte. Tweets vill himla gärna vara till lags, hon knyter an starkt till sin människa och älskar närhet. Hon vill vara i famnen och i knät, älskar att pussas och kela. Bättre kompis än den här runda, gulliga och mysiga tjejen kan man knappast få. Hon är verkligen något utöver det vanliga med sin mjuka personlighet. Förhoppningsvis finns Tweets människa där ute, som ser förbi hennes problematik kring att kissa fel vid stress. Som ser HENNE för den underbara och fina individ hon är och som verkligen vill göra skillnad för henne. 

Tweets vill bo med minst en kattkompis, en MYCKET SNÄLL sådan som inte kommer mobba henne. Hon vill bo i ett litet hushåll, tryggt och mysigt med få personer. Hon behöver lugn och ro, tålamod och en stor skopa kärlek för att hamna på rätt köl och kunna njuta fullt ut av livets goda igen. Tweets kommer att kissa fel när hon flyttar, därför krävs det människor med högt i tak som kan ha överseende med detta beteende till en början. 

Tweets förmedlas naturligtvis kastrerad (flanksnitt), vaccinerad x 2, avmaskad, ohyrebefriad (rutin), öron- och chipmärkt. För detta tar vi ut en förmedlingsavgift som täcker en del av dessa kostnader. 

Slår ditt hjärta ett extra slag för en katt som Tweets? RING oss så berättar vi mer! 

 Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com