Luna är en mycket snäll, vänlig och förståndig katt som söker ett lugnt och tryggt hem hos tålmodiga människor med bra förstånd på katter.


Den här fina kattdamen heter Luna, en klok och behaglig 3-åring med förvildad bakgrund.
Luna är en mycket snäll, vänlig och förståndig katt som söker ett lugnt och tryggt hem hos tålmodiga människor med bra förstånd på katter.
Lunas personlighet är ytterst mild och mjuk, hon är sällskaplig och vill gärna vara med, även om det ännu är lite kvar innan hon förstår att det är mysigt att bli klappad och att människans händer enbart är vänliga och skänker njutning. 

Det är en fördel om det redan bor någon snäll och trygg katt i Lunas blivande hem, hon är betjänt av en bra kattkompis att hänga med och som kan visa henne tillrätta i det nya hemmet.

När Luna blivit riktigt hemmastadd och när hon knutit an till sina nya människor, ska det finna god möjlighet för henne att gå ut. Luna vill ha det bästa från båda världarna; tryggheten och bekvämligheten inne och aktiviteten och stimulansen utomhus.

Den människa som Luna får förtroende för och som väcker hennes tillit, får världens bästa och mest lojala vän i den här sympatiska lilla katten!

Luna är en sköldpaddsfärgad huskatthona, ca. 3 år gammal, hon förmedlas kastrerad, id-märkt (chip- + öronmärkt), vaccinerad, avmaskad, ohyrebefriad (rutin) och hälsokontrollerad av veterinär. Luna är en mycket frisk, sund och välmående katt. Adoptionsavgiften (900 kr) täcker en del av veterinärkostnaden för Luna, som flyttar vidgjord och klar, vilket besparar hennes nya ägare både arbete och besvär.

Är Du den speciella person Luna behöver och tror du att fina Luna är rätt katt för dig? Slå en signal (endast tel.svar, tack) till FvK Öresund, så berättar vi gärna mer! 
(Sympatiska Luna bor i stödhem vid Eslöv och om allt känns rätt ordnar vi givetvis så att det går att hälsa på henne där.)

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com