Labolina är en mycket speciell liten katt, hon är inget för dig som söker en vanlig, tam, klappvänlig katt utom hon är enbart för dig som är intresserad av något alldeles särskilt. 

Labolina upptäcktes i utkanten av ett TNR-m-område i Malmö där hon hängde med en hel hög med andra förvildade katter i blandad kompott. Genom FvK Öresund (ideell förening) kom hon som ca 12v gammal in i ett stödhem med vana av förvildade missar. Trots det så ganska snabbt så höjde de på ögonbrynen och sa att det här var ju en ovanlig liten sötsak. Så här skriver de: 

Historien om Labolina tar sin början i bokhyllan här hemma. Som de alltid gör när de är rädda och kommer i så belägrar de sig där. Vissa i en vecka, några i flera, de äldre naturligtvis längre än så. Sen mötte vi lilla Labolina. På sin hylla satt hon, dag ut och dag in. Åt och så gjorde hon men leka, nix, farligt. Kompisar, nix, läskigt. Människor, helvete heller! (ursäkta språket men hon är ändå ingen barnkatt). Alla katter har en ingång, muttrade vi till varandra här hemma. 

Till sist fattade vi det uppenbara, TID, det är ingången till våran Labolina. Ovanligt mycket tid. Ovanligt mycket tålamod. Inga förväntningar på någonting annat. Labolina är snart, hon sticker direkt om hon inte känner sig trygg. Det är inte alls lönt att tränga sig på utan man måste erbjuda henne att komma till en, helt när hon är redo. Andra nyckeln till Labolina är en MYCKET SNÄLL kattkompis. Som helt garanterat är fantastiskt mot andra katter. För Labolina kommer vara mycket rädd när hon flyttar, ovanligt rädd. En del katter tycker hon är konstig för hon är försiktig och därför blir hon också mobbad av en av stödhemmets katter (vilket är ytterst ovanligt). 

Labolina är inte bara ett sött litet spöke, hon kommer numera fram om kvällen, älskar att käka chips el diverse godis i din närhet och kan ligger i soffan (längst bort i andra änden ännu, såklart). Hon ÄLSKAR fågelskådning genom fönsterrutan och kräver synlig talgbolls-matning el dylikt i sitt nya hem! Busig som bara en liten ungkatt är hon också när hon vågar, leker gärna med spön och är en riktigt mysig kompis till de katter som hon är kompis med. Efter ett tag kom hon ju på att de flesta katter är ganska kul ju.

Labolina hem ska vara något extra, hon ska endast leva som innekatt och ha minst en oerhört stabil och snäll kattkompis. Tid, tålamod, lugn, ingen stress, inga barn är också krav på det nya hemmet. Så vem har special-hemmet till en liten Labolina? För visst måste det väl ändå finnas NÅGON som är precis rätt för detta speciella lilla söta spöke? 

Labolina är ca 6 mån, rödtigre/vit. Förmedlas kastrerad, vaccinerad en gång, chippad, öronmärkt, avmaskad x 3, hälsokontrollerad av veterinär (rutin). 

Har du kommit ända hit? Ring så berättar vi mer! Labolina finns i stödhem utanför Flyinge och givetvis kommer du inte se röken av henne vid ett besök.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com