Munken och Tosca

Två ljuvliga kattungar vill hitta hem!
munken och tosca stsaken tosca
munken och tosca godingen munken
munken och tosca tosca nyfiken i en strut
munken och tosca thumbnail_imgp1379
munken och tosca munken och tosca
munken och tosca munken med sin bror bullen

Duktiga tama kattmamman Klena födde sina 5 ungar ute i en villaträdgård och de boende, som då var på väg att flytta från sitt hus, bekymrade sig för den hemlösa kattfamiljen och tog kontakt med FvK Öresund. Klena och hennes små Klenäter (som då var 5 veckor) flyttade in i ett av föreningens stödhem och den 29/8 fyller småttingarna 12 veckor och börjar bli redo att flytta till kärleksfulla permanenta hem.


Tre små Klenäter är redan tingade, men två småttingar finns ännu kvar, Munken (blå/vit hane), foto: 2, 4, 5, 6 och Tosca (bruntigrerad/vit hona), foto: 1, 3, 5 och till dessa bedårande små busfrön söker FvK lugna, trygga och stabila hem som har tid och tålamod och som förstår att kattungarna till en början kommer tycka det är jobbigt att flytta. Givetvis kräver båda syskonen förstklassig service, god mat och massor av kärlek, i sina nya hem vill de faktiskt bli rejält bortskämda! Ingen av de små vill bo som ensamkatter och bor det inte redan en likasinnad ungkatt i deras blivande hem, vill de absolut flytta tillsammans. En likasinnad kattkompis att busa och mysa med är ett måste!

I Klenäternas nya hem ska det också finnas trevlig möjlighet för dem att gå ut. Nu blir detta såklart aktuellt först till våren, först måste de växa till sig, bli kastrerade m.m. och riktigt bo in sig och lära känna sina nya domäner.

Småttingarna är födda den 6/6 -17 och de förmedlas vaccinerade (1:a), avmaskade, ohyrebefriade (rutin) och hälsokontrollerade av veterinär. En adoptionsavgift (1000 kr / kattunge) tas ut och den ger också FvK möjlighet att hjälpa nästa behövande katt i den långa raden av sådana.

Kärleksfulla kattvänner som drömmer om en (eller kanske två) ny ljuvlig liten familjemedlem, är varmt välkomna att ringa FvK Öresund, Pia: 0707 131927 (svar endast per tel., mail och sms besvaras ej), så berättar vi gärna mer och om det känns alldeles rätt, ordnar vi givetvis så att det går att besöka godbitarna i stödhemmet hos Pia och Jan i Malmö.

(Klenäterna är således ofrivilligt födda katter som vi inte kunnat förhindra födseln av. Genom att adoptera en katt från en förening gynnas inte de privatpersoner som, istället för att låta kastrera sina huskatter, väljer att ta ungar efter dem, trots att det finns ca. 150 000 hemlösa katter i Sverige.
PLEASE ADOPT, DON´T SHOP!)

 

Share