Hampus

Mysig, social kattkille söker trivsamt hem.

hampus hampus r vnligheten sjlv
hampus hampus gillar mnniskor och mat
hampus hampus sker dig som har tid fr honom
hampus hampus r en mycket vnlig misse

Hampus är en glad och tillgiven huskattkille i 7-års åldern, som adopterades ut via FvK Öresund som kattunge och nu då hans familj på kort tid utökats med två små människobarn, upplever familjen att de inte längre har tid för Hampus.

Därför söker FvK nu omgående ett härligt tryggt hem till sällskaplige Hampus, hos människor som verkligen är intresserade av just honom och som har tid och lust att ägna sig åt den här gosige och snälle missen. Hampus är en mycket sällskaplig katt som älskar att hänga med och omkring sina människor, han deltar gärna och med glatt humör i alla familjeaktiviteter och med en Hampus i huset behöver man aldrig känna sig ensam. Hampus är en mycket snäll katt, han är också pigg och lekfull och därför tror vi att han skulle trivas utmärkt hos en familj med lite äldre, lugna och djurvana barn som vill mysa och busa med honom. Faktiskt skulle Hampus trivas fint hos alla kärleksfulla kattvänner, som gärna spenderar tid tillsammans med en lojal och gosig 4-bent vän.

Hampus är van att "på egen tass" kunna gå ut och det vill han även fortsättningsvis ha möjlighet till. Vintertid är det såklart inte så kul, men på sommaren är det härligt att kunna ta en tupplur i en solvarm rabatt!

Hampus är kastrerad, öronmärkt och vaccinerad, han har aldrig varit sjuk och Hampus är en stabil och sund misse. En adoptionsavgift tas ut (1000 kr), som ger FvK möjlighet att ta sig an fler katter i behov av en hjälpande hand.

Är du just den kärleksfulla och omtänksamma människa Hampus behöver och är du beredd att ge honom ett tryggt och livslångt hem? Ring FvK Öresund, Bibbi: 0704 476097, så berättar vi gärna mer och om det känns alldeles rätt, ordnar vi givetvis så att det går att besöka Hampus i hans hem i Malmö. (Om så önskas följer Hampus alla saker med till nya hemmet.) 

Share