Boris-Doris

Världens bäste B.D. vill hitta hem.

Till store gosbollen Boris-Doris söker FvK Öresund omgående ett riktigt mysigt och bekvämt hem hos kärleksfulla och eftergivna kattvänner, som inget hellre önskar än

BD
 BD närbild
 bd2
 BD gos

att älska och skämma bort (B.D. kallas också Kungen, så han förväntar sig förstklassig service) den här otroligt fina och rejäla missen.

Vilsekomne tamkatten B.D. hade slagit sig i slang med en grupp förvildade katter, över vilka han snabbt tog kommandot. Eftersom B.D. är en "tamis" var han på helt fel plats i livet (även om han klarade sig utmärkt, robust som han är), så istället flyttade han in i ett av FvK:s stödhem, där han raskt charmade brallorna av människorna och gjorde livet surt för sina medkatter (klena sparrisar allihop, tycker B.D.).

Känner du dig ledsen och orolig, då borrar du ner näsan i B.D. och genast blir du glad och lugn igen. Önskar du dig en luddig och mjuk huvudkudde, var viss om att B.D. alltid ställer upp. Är frukosten dagens tristaste stund, inte nu längre, B.D. gör dig sällskap, hjälper dig att läsa tidningen och äta upp den förhatliga frukostmaten. Känns det ensamt att påta i trädgården, inte så länge till med en B.D. i hasorna, han hjälper dig att hålla ogräset i schack, om inte annat så genom att rulla sig i det. Boris-Doris är alltså missen för dig som söker världens mest lojala, trogna, sällskapssjuka och tillgivna 4-benta kamrat och med Kungen i huset behöver Du aldrig mer känna dig ensam och bedrövad.

B.D. kommer att trivas fint hos alla trygga kattvänner som ger honom mycket uppmärksamhet, förser honom med riktigt läcker mat i stora lass (köttbullar och prinskorv står givetvis på menyn) och på det hela taget behandlar honom som det anstår en Kung!

Efter att riktigt ha bott in sig, blivit hemtam och lärt känna sina nya människor, måste det finnas mycket god möjlighet för B.D. att gå ut. Lägenhet i staden kommer alltså inte i fråga för honom. B.D. ska också bo som ensamkatt, han vill nämligen ha all trevlig uppmärksamhet själv och drar sig inte för att ge oönskade kattkonkurrenter på moppo, vilket också är anledningen till att han inte kan bo kvar hos sin olyckliga stödfamilj, som inte alls förstår hur de ska klara sig utan världens bästa B.D.

Boris-Doris är en bruntigrerad huskatthane i 3-års åldern. Han förmedlas kastrerad, id-märkt (chip- och öronmärkt), vaccinerad, avmaskad, ohyrebefriad (rutin) och hälsokontrollerad av veterinär. B.D. är en mycket frisk, sund och välmående misse.

Kattvänner som drömmer om att få välkomna en härligt häftig gosboll till familjen och som kan erbjuda ett kungarike värdigt en B.D. är varmt välkomna att ringa FvK Öresund,Marie 0738-446840 så berättar vi gärna mer!

Om det känns alldeles rätt, ordnar vi givetvis så att det går att besöka underverket i stödhemmet hos Marie, Fredrik och Charlie vid Flyinge.

 

Share