Siw

Siw och flera av hennes släktingar har under våren invaderat några kattvänner på en gård utanför Lund, som många missar haft turen att göra före Siw och polarna.

siwan1
 Siwan2
 Siwan3
 Siwan4
Siwan5

Siw var inte tam, men inte heller helt förvildad, en litet gäng med "gårdskatt" på villovägar, förmodligen.

Efter att ha blivit kastrerad m.m. flyttade Siw in i stödhem och är nu mitt uppe i "tränings- och socialiseringsprocessen". Siw är en mycket smart, nyfiken och social liten dam med skinn på nosen! Under förutsättning att vi kan hitta hennes rätta människor, vore det perfekt för henne att flytta sitt för-alltid-hem redan nu så att de kan fortsätta få lilla Siwan att blomma upp.

Den här söta lilla sessan går inte av för hackor, hon är väldigt rolig och ytterst bestämd. En riktig pangbrud för dig som gillar "kattiga katter". Letar du efter en mysig knäkatt så är inte Siw rätt, hon har absolut inte tid med sånt utan här är det bus och lek som står på schemat!

Till ärtiga Siwan söker vi alltså ett roligt och aktivt hem som innekatt där hon kan få en alldeles egen kattkompis att busa med! Hon behöver en busig kompis som inte är för gammal och som är trygg i sig själv. Då kommer hon att böi en alldeles utmärkt och rolig vän till en ensam missa som söker sällskap exempelvis. Siwan vet minsann precis vad hon vill här i livet, hon älskar god mat, vill gärna vara med där du är och tycker det är självklart att världen kretsar kring just henne. Trots att innelivet är nytt för henne tar hon för sig och roar sig (och sin stödfamilj!) på bästa sätt. Det här är en riktigt modig tös med andra ord.

Siw är en blåtigrerad huskatt, ca. 7 månader gammal och hon förmedlas kastrerad (flanksnitt), id-märkt (chip- och öronmärkt), vaccinerad, avmaskad, ohyrebefriad (rutin) och hälsokontrollerade av veterinär. En adoptionsavgift (1900 kr = självkostandspris) tas ut och den ger också FvK möjlighet att hjälpa nästa behövande katt i den långa raden av sådana.

Har du rätt hem för Siwan? Slå i så fall en signal till FvK Öresund, Marie: 0738-446840 (sms och mail undanbedes tacksamt).

Siwan finns att besöka i sitt stödhem utanför Lund. (Det här med att hälsa på främlingar är inte hennes straka sida ännu så om du får se svanstippen på henne ska det nog räknas som en bonus.)

 

Share