Denise

Soligaste bönan i stan!

denise ljuvliga denise
denise inget undgar denise
denise gullungen denise
denise medelpunkten denise
denise positiva denise

FvK Öresund söker omgående någon som vill ge ljuvliga ungkattflickan Denise en andra chans i livet.

Denise, en knappt 8 månader gammal kattflicka, fick inte världens bästa start i livet. Hon bodde hos en stor, stökig familj, utan minsta hum om katter och enligt vad boende i bostadsområdet berättat, behandlades Denise på ett obehagligt hårdhänt och nonchalant sätt. FvK kontaktades och det visade sig så småningom att familjen inte ville ha kvar Denise och därför söker vi nu ett härligt, kärleksfullt och livslångt hem till denna älskvärda och muntra lilla missa.

Denise är mycket social och positiv, hon älskar allt och alla och hon är alltid nyfiken och på gott humör.

Denise bor i ett av FvK:s stödhem, där hon verkligen slagit ut i full blom och hennes stödmatte berättar så här:
"Lilla Dolly, som vi kallar henne, bräker som ett får när hon "pratar" och denna lilla tös är verkligen pratsam! Hon är mycket social till vår egen katt, till alla människor och till allt annat i livet också. Dolly vill alltid vara med och delta i alla bestyr och hon älskar att bli ompysslad. Hon vill kunna gå ut och sitter ofta och tittar längtansfullt ut. Lilla fåret Dolly är underbar, en solstråle och en riktig juvel!"

Verkligt kärleksfulla och engagerade kattvänner med en önskan om att hjälpa en behövande liten katt-tös har en fin möjlighet här! Eftersom Denise är ung och har en ungkatts energi, drömmer hon om att få flytta in hos människor som har tid för henne och som är intresserade av att leka med och aktivera henne. Vi tror att Denise t.ex. skulle trivas utmärkt hos en familj med äldre, lugna och djurvana barn, som gärna engagerar sig och leker med henne. I Denise blivande hem ska det finnas bra möjlighet för henne att "på egen tass" gå ut, givetvis måste hon först bli riktigt hemmastadd och ha lärt känna och knutit an till sin nya familj.

Genom FvK:s försorg har Denise blivit kastrerad (flanksnitt), id-märkt (chip- + öronmärkt), vaccinerad, avmaskad, ohyrebefriad och hälsokontrollerad av veterinär. En adoptionsavgift (2000 kr) tas ut, som motsvarar veterinärkostnaden för Denise, som alltså flyttar vidgjord och klar (till självkostnadspris), vilket besparar den nya ägaren både arbete och besvär och som också ger FvK möjlighet att hjälpa nästa behövande katt i den långa raden av sådana.

Du som vill göra all tänkbar skillnad i Denise liv och själv få en underbart solig ny liten familjemedlem, ring (endast tel.svar, tack) omgående FvK Öresund, Pia: 0707 131927, så berättar vi gärna mer!
Denise bor i stödhem i Malmö och om allt känns rätt, ordnar vi givetvis så att det går att besöka henne där.

PLEASE ADOPT, DON´T SHOP!
Genom att adoptera en katt från en förening gynnas inte de privatpersoner som, istället för att låta kastrera sina huskatter, väljer att ta ungar efter dem, trots att det finns ca. 150 000 hemlösa katter i Sverige.

 

Share