Luna

Kattdam med stil söker kvalitetshem

luna duktiga luna med en av sina sm_
luna kloka luna
luna luna och hennes sm
luna luna r en vlmende och lugn dam_

Duktiga förvildade kattdamen Luna levde med sina kattpolare i ett bostadsområde i Malmö och när Luna födde sina småttingar på en ytterst olämplig plats, kontaktade boende i området FvK Öresund (ideell förening) för att kattfamiljen skulle få hjälp. Luna och hennes små fick därför flytta in i ett av FvK:s stödhem, men när hennes ungar fyller 12 veckor och har flyttat hemifrån, finns det inte längre anledning för Luna att bo kvar där och det har istället blivit dags för den här lugna, snälla och stabila kattdamen att hitta sitt perfekta, bekväma och mysiga permanenta hem och sin alldeles speciella människa. 

"Projekt Luna" är inte för den otåliga som trivs med ett hastigt tempo, snabba fix och färdiga lösningar. Den som däremot gillar utmaningar, har ett övermått av tålamod och bubblar av kreativitet, har världens roligaste, spännande och mest givande resa framför sig! M.a.o. skulle man väl kunna säga att "envis katt-tant i kattformat söker lika envis katt-tant i människoskepnad"! Luna är alltså en förvildad katt med den typ av lugna och icke stressade personlighet som är så väl lämpad för en livsstilsförändring och som är så fantastiskt rolig och tacksam att arbeta med. Varje framsteg Luna gör, ger en kick som man som Lunas matte/husse kan leva på i dagar och det förhållande och de band som skapas och knyts mellan Luna och hennes människa blir alldeles unika och liknar inget annat! Många som är aktiva inom FvK, menar att den största förmånen i livet är att få äran att träna och socialisera "en Luna", det är grädden på moset, juvelen i kronan eller pricken över i:et och även orsaken till att det går att stå ut med andra kattrelaterade uppgifter som mest är rena öken!

Luna behöver dig som är lugn, mjuk, förstående och tålmodig. Bor det andra snälla och trygga katter i hemmet kan det vara till fördel, Luna kan behöva dragjälp och bra guider i sitt nya liv. I Lunas blivande hem ska det också finnas möjlighet för henne att så småningom och "på egen tass" kunna gå ut, om hon så skulle vilja. Först måste hon givetvis riktigt bo in sig, bli hemtam och knyta an till människorna och detta kommer att ta ett år eller mer! 

Luna är en sköldpaddsfärgad huskatthona, ca. 3 år gammal, hon förmedlas kastrerad, id-märkt (chip- + öronmärkt), vaccinerad, avmaskad, ohyrebefriad (rutin) och hälsokontrollerad av veterinär. Luna är en mycket frisk, sund och välmående katt.

Är Du den speciella person Luna behöver, vill du bli unik i hennes liv och vill Du hjälpa denna mysiga missa på ett sätt som ingen tidigare gjort? Slå en signal till FvK Öresund, Bibbi: 0704 476097, så berättar vi gärna mer! 
(Sympatiska Luna bor i stödhem i Eslöv och om allt känns rätt ordnar vi givetvis så att det går att hälsa på henne där.)

PLEASE ADOPT, DON´T SHOP!
Genom att adoptera en katt från en förening gynnas inte de privatpersoner som, istället för att låta kastrera sina huskatter, väljer att ta ungar efter dem, trots att det finns ca. 150 000 hemlösa katter i Sverige.

 

Share